Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pătrunjel între mese

Friday, 24 November 2017, 11:38 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă mănânci pătrunjel între mese, vei avea o digestie mai bună, deoarece conţine o mulţime de fibre care uşurează tranzitul intestinal. Pătrunjelul presărat peste orice mâncare sau folosit în cantităţi mari în salate controlează nivelul colesterolului în sânge, are efect diuretic şi favorizează eliminarea toxinelor, purifică sângele datorită conţinutului mare de clorofilă şi previne formarea tumorilor canceroase.

Un alt beneficiu aduc de consumul de pătrunjel este legat de faptul că împiedică retenţia de apă şi previne balonarea şi flatulenţa.

Frunzele de pătrunjel consumate între mese împrospătează respiraţia, deoarece au capacitatea de neutraliza mirosul de ceapă şi usturoi, scrie eva.ro. În plus, trebuie să ştii că pătrunjelul are o cantitate dublă de fier faţă de spanacul care este recunoscut pentru conţinutul bogat în acest mineral.

Prin urmare, ai toate motivele să incluzi pătrunjelul verde peste fiecare masă pe care o consumi, deoarece el este versatil şi se potriveşte în multe combinaţii.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL