Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă dacă bei un pahar de apă sărată dimineața, pe stomacul gol. Efectele sunt nebănuite

Thursday, 18 February 2016, 15:16 Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce beneficii are consumul unui pahar de apă sărată dimineaţa, pe stomacul gol!

  • Mineralele conţinute în această băutură ajută la curăţarea organismului de toxine în mod natural. De asemenea au rol antibacterian natural, astfel încât această băutura are puterea de a elimina bacteriile dăunătoare din organism.
  • Ştim cu toţii că apa potabilă este bună pentru organism. Cu toate acestea, este posibil ca atunci când bem apă prea multă organismul să o elimine, fără a o folosi. Sarea ajută corpul să absoarbă apa, crescând astfel hidratarea.
  • Sarea ajută la activarea glandelor salivare în gură, eliberând amilază (substanță produsă de pancreas, care (în timpul digestiei) transformă amidonul în maltoză și glucoză. De asemenea, ajută la descompunerea alimentelor în procesul digestiv şi astfel scad problemele gastrointestinale.
  • În cazul în care suferi de insomnie, apa sărată poate fi răspunsul la problemele tale. Mineralele naturale din sare pot calma corpul şi sistemul nervos. Reduc cortizolul pecum şi principalul hormon de stres din organism.
  • O teorie bine cunoscută afirmă că osteoporoza se produce din cauza lipsei de calciu şi a altor minerale din oase. Apa sărată potabilă ar putea ajuta la înlocuirea mineralelor din oase. La rândul său, apa sărată este cunoscută că îmbunătăţeşte sănătatea oaselor.
  • Apa sărată potabilă poate menţine sănătatea şi frumuseţea pielii. Mineralele prezente reduc problemele legate de acnee, erupții cutanate, eczeme și păstreatză pielea curată. Cei care suferă de boli ale pielii pot beneficia de utilizarea apei sărate.

sursa: i-lady.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL