Ce legătură există între Marin Dumitru - denunţătorul lui Vanghelie, România TV şi Antena 3

Saturday, 14 March 2015, 12:02, Sursă: REALITATEA.NET

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost denunţat la DNA de afaceristul Marin Dumitru, arestat în luna septembrie a anului trecut într-un dosar de spălare de bani, dar care nu mai este în arest de două săptămâni. Jurnaliştii de la Flux 24 prezintă legătura care există între denunţătorul lui Vanghelie şi televiziunile Antena 3 şi România TV, scrie EVZ.ro.

Adaugă părerea ta

Marin Dumitru are mai multe afaceri în Bucureşti, însă cea mai importană investiţie a acestuia o reprezintă Premier Palace, hotelul de cinci stele pe care Dumitru l-a inaugurat în urmă cu doi ani.

Conform Registrului Comerțului, firma care administrează acest hotel este deținută în proporție de 99% de către un offshore din Cipru, Krinada Limited, iar diferența de 1%, de către Liliana Elena Anghel, cea care a administrat pentru o perioadă firma Imob Lux Construct. Surse spun că hotelul ar aprține, de fapt, lui Vanghelie.

Hotelul lui Marin Dumitru a fost pus la dispoziţia telviziunii Antena 3, pentru înregistrarea unor emisiuni realizate de Victor Ciutacu, fost jurnalist la trustul patronat de Dan Voiculescu, scriu jurnaliştii de la Flux 24.

Totodată, petrecerile organizate la Premier Palace au fost mediatizate de postul România TV.