Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO/ Caz revoltător la Constanța: Un bărbat instigă la nepurtarea măștii în ciuda creșterii numărului de infectări cu COVID-19

Thursday, 08 October 2020, 08:58 Sursă: Realitatea.net

După ce i s-a refuzat accesul în primărie, bărbatul le-a recomandat oamenilor să procedeze ca el dacă vor să scape de amenzi. Astfel, susține el, i-au fost îngrădite drepturile pentru că nu a fost lăsat să-și plătească taxele.

"Buna ziua! Ma lasati sa intru sa platesc si eu o taxa? Nu intru? Umblati si cu ala sa ma scanati. Deci vreau sa platesc si eu o amenda, niste taxe aici. Deci nu va mai platesc taxe, nu mai incasati taxe. Ati vazut la primarie, nu ma lasa sa intru. Mergeti si nu mai platiti amenzile, aratati ca vreti , filmati si scapam si noi de amenzi si de taxe si impoziteț!", este indemul barbatului in filmarea facuta chiar de el. 

Legea spune, însă, clar: masca de protecție este obligatorie în spațiile închise. Totodată, în zonele cu incidența crescută a cazurilor de coronavirus, masca este obligatorie și în spațiile deschise aglomerate, cum sunt piețele sau stațiile de autobuz.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL