Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz înfiorător în România. Ce a făcut o asistentă care a născut de Revelion cu bebeluşul său

Tuesday, 05 January 2016, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

 O ghenă de gunoi de pe strada Independenţei, exact locul unde a fost găsit fără viaţă nou – născutul. Femeia, care nu a născut la spital, le-a arătat poliţiştilor cum a scăpat de pruncul născut la termen, pe care l-a aruncat pur şi simplu printre deşeuri, fără nicio remuşcare. Vecinii femeii – asistentă medicală la Spitalul de Urgenţă din Petroşani – sunt şocaţi şi spun că niciun moment nu au ştiut că este însărcinată.

    „Nu am ştiut că este însărcinată. Purta tot timpul haine mai largi şi ieşea doar seara să plimbe câinele. Nu am bănuit nimic. Era liniştită”, spune un bărbat care locuieşte chiar lângă apartamentul celei care şi-a lăsat copilul să moară de frig într-o ghenă de gunoi în noaptea dintre ani.

Suspecta a fost dusă la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, ancheta desfăşurându-se sub directa supraveghere a procurorilor hunedoreni Cu gluga trasă bine pe ochi să nu i se vadă chipul, presupusa mamă criminală nu a făcut nicio declaraţie în faţa presei. Nu a spus nici măcar dacă regretă ceea ce a făcut. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămarea sau uciderea nou-născutului de către cea care l-a adus pe lume, scrie Gazeta de Dimineaţă.

Reamintim că un bebeluş născut la termen a fost găsit decedat pe data de 1 ianuarie la un tomberon situat lângă blocul 1 de pe strada Independenţei. Medicii legiști susțin că bebelușul a murit din cauza frigului. Femeia a mărturisit că a născut înainte de miezul nopții al zilei de 31 decembrie, zi în care a fost și la serviciu. Singurele zile când a lipsit de la program au fost zilele de 1 și 2 când a motivat că are o problemă medicală, în 3 și 4 femeia revenind la serviciu ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.
 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL