Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cât costă o noapte de cazare la mare și la munte, de Paște

Friday, 29 April 2016, 08:16 Sursă: REALITATEA.NET

Marea rămâne destinaţia perfectă pentru tineri de 1 Mai, chiar şi anul acesta când Paştele cade în aceeaşi zi. În sudul litoralului, sunt preţuri mai mici, de aproximativ 15 euro pe noapte. Ceva mai scump este în nordul litoralului. La Mamaia, cele mai multe camere costă aproximativ 50 de euro pe noapte.

Muntele e preferatul românilor trecuți de prima tinerețe. Paştele în Poiana Braşov depăşeşte chiar şi 3.000 de lei pentru două persoane. Preţurile pleacă de la 250 de euro pentru o singură persoană şi pot ajunge chiar şi la 350. Tarifele includ trei nopţi de cazare, mic dejun, acces gratuit la piscină sau saună, dar şi cadouri surpriză pentru copii de la iepuraş.

Având în vedere că avem o combinaţie anul acesta, sunt familii care au ales să se ducă spre destinaţii cu tradiţie pentru pachetele de Paşte, aşa cum sunt în zona Bucovinei. Pe litoralul românesc s-au preconizat în jur de 25.000 de turişti.

Turiştii români sunt aşteptaţi şi pe meleaguri străine. Potrivit estimărilor, 100.000 de români vor petrece sărbătorile pe litoralul bulgăresc.

Tocmai pentru că Paştele e anul acesta de Ziua Internațională a Muncii, hotelierii spun că încasările vor fi mai mici chiar şi cu 50%.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL