George Buhnici de la Pro TV are o casă cum există doar 9 în lume. Nu plăteşte facturi la ea

Tuesday, 19 March 2019, 12:16, Sursă: REALITATEA.NET

George Buhnici, prezentatorul emisiunii iLike IT de la Pro TV, demonstrează că este pasionat de tehnologie şi dincolo de micul ecran. Galeria Foto 

Adaugă părerea ta

George Buhnici (37 ani) şi-a construit o casă în Corbeanca, lângă Bucureşti, aşa cum sunt doar 9 în lume. Casa lui este bazată pe instalaţii high-tech și pare desprinsă dintr-un film SF. A primit titul de "Casă pasivă premium", iar acum vedeta Pro TV nu mai are grija facturilor lunare.

Cum arată casa lui George Buhnici, în Galeria Foto şi în VIDEO.

George Buhnici are casa pe structură din lemn, considerată mai solidă decât structura blocurilor, și stâlpi din beton, iar temperatura, nivelul de umiditate, de oxigen, dar și iluminatul pot fi controlate de la distanță cu ajutorul unui sistem inteligent de automatizare, ce include chiar și o stație meteo.

"Toată casa e automatizată şi poate fi controlată de pe telefon: lumini, aparate electrocasnice, ventilaţie, instalaţii electrice. Cinci senzori meteo monitorizează temperatura, umiditatea şi dioxidul de carbon. Casa e înţesată cu instalaţii high-tech: oglinzile de la baie se conectează cu muzica de la telefon. Rulourile se coboară şi se ridică în funcţie de poziţia soarelui, iar la intrare e un cititor de amprente. Mobila din bucătărie e dotată cu senzori, astfel încât, dacă o atingi, aceasta se iluminează", a spus inginerul Marius Şoflete, cel care a proiectat structura, preluat de unica.ro.

George Buhnici este căsătorit cu Lorena şi are o fiică, Ariana, în vârstă de 6 ani jumătate.

Alte articole din: SOCIAL