Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când îţi vei găsi marea iubire, în funcţie de horoscop. Aceste zodii sunt condamnate la singurătate

Sunday, 17 February 2019, 11:11 Sursă: REALITATEA.NET

Poate că petalele de flori nu au reuşit niciodată să îţi spună dacă te iubeşte sau nu, dar noi suntem gata să îţi dezvăluim momentul în care îţi vei întâlni marea iubire, în funcţie de zodie!

Berbec

Nativele din Berbec sunt pline de energie, hotărâte şi pasionale, dar nu îşi pierd capul prea repede în dragoste. Luciditatea care te caracterizează te împiedică să crezi în basme cu Feţi Frumoşi şi conduri de cristal sau chiar în poveşti frumoase precum marea dragoste. Este posibil să nu îţi recunoşti niciodată sortitul, dar nici nu mai contează, pentru că vei avea parte de doza ta îndestulătoare de fericire în compania mai multor bărbaţi, iar magazinele cu accesorii te vor aştepta mereu cu braţele deschise şi pantofii de Cenuşăreasă.

Taur

Femeia Taur este calmă şi loială, plină de senzualitate şi etern îndrăgostită de... plăcerile vieţii. Ea nu visează neapărat la marea iubire, ci la un partener stabil, cu care să îşi întemeieze o viaţă de familie împlinită. Îl vei găsi destul de repede, după 25 de ani, tocmai pentru că ai aşteptări realiste şi o intuiţie de zile mari, care îţi indică imediat candidatul perfect la inima ta. E suficient să îi găteşti o mâncare delicioasă şi să petreci o noapte pasională cu el, pentru a-și aşeza singur pe cap coroana de „mare iubire”!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL