Camera de supraveghere a dat-o de gol. Au găsit-o pe dădaca de 20 de ani peste copil

Friday, 04 March 2016, 15:44 Sursă: REALITATEA.NET

O tânără dădacă, de 20 de ani, care fusese angajată după ce îşi oferise serviciile pe un site, a fost descoperită în timp ce îl abuza pe un bebeluş de 13 luni, încercând să îl sufoce pentru că acesta plângea într-una.

Adaugă părerea ta

Dădaca, Moriah Pulani Gonzales, a fost arestată în California, după ce două mame au sunat la Poliţie pentru a reclama faptul că fata de 20 de ani le agresase bebeluşul de 13 luni şi cele două femei, înfricoşate, văzuseră abuzul pentru că acesta fusese înregistrat pe o cameră secretă, aflată în dormitorul bebeluşului, scrie NBC.

Filmarea o arată pe dădaca de 20 de ani făcând ture prin cameră şi încercând să îl calmeze pe bebeluş. După ce îl leagănă puţin, îl pune în pătuţul său şi se apleacă peste el, cu mâinile în apropierea feţei copilului.

Fata e cu spatele la cameră, dar se poate vedea că plânsetul copilului trece de la strident la "înăbuşit", a explicat poliţia. După câteva secunde, micuţul dă din picioare şi se zvârcoleşte, apoi rămâne nemişcat. Dădaca l-a ridicat din pătuţ, i-a luat mâinile de pe faţă şi, în câteva secunde, micuţul a început din nou să plângă. Femeia îl lasă apoi în pătuţ şi părăseşte camera.

Dădaca care ar fi putut ucide bebeluşul susţine că cele filmate nu s-au întâmplat.