Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bursa de pe Wall Street, în scădere după cea mai gravă prăbuşire de după 1987

Tuesday, 17 March 2020, 17:57 Sursă: Realitatea.NET

Cei trei indici bursieri au deschis şedinţa în creştere cu peste 1%, dar aceste câştiguri s-au evaporat imediat pe fondul volatilităţii. În jurul orei 10.03 ET, indicele Dow Jones Industrial Average afişa o scădere de 0,69% iar indicele Nasdaq Composite era în scădere cu 0,64%. În prezent cei trei indici de pe Wall Street sunt cu 30% sub maximele istorice atinse la mijlocul lunii februarie.

"Nu ne-am confruntat cu o situaţie similară în ultimele decenii, în care afectează toate industriile şi companiile din întreaga lume", a declarat Randy Frederick, vicepreşedinte la firma de brokeraj Charles Schwab.

Pe măsură ce guvernele din SUA şi Europa încep să închidă şcolile şi restaurantele şi sfătuiesc populaţia să rămână în casă, mai mulţi investitori sunt îngrijoraţi de posibilitatea ca actuala criză să se transforme în ceva mai mare decât o recesiune, inclusiv o criză a creditului, şi chiar o depresiune.

"O recesiune este foarte probabilă. Întrebarea este unde va începe", susţine Randy Frederick.

Potrivit cotidianului cotidianul Washington Post, Senatul SUA se pregăteşte să analizeze un pachet de asistenţă în valoare de mai multe miliarde de dolari pentru a opri prăbuşirea economică provocată de pandemia de coronavius, potrivit agerpres. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-17 22:38:35
Tovarashelul asta nu scapa nici o oportunitate !!!

El se reprezinta pe sine dar vorbeste in numele altora !? Ce ar fi daca si-ar mobiliza loazele si le-ar pune sa faca ceva voluntariat. ???

Alte articole din: ACTUAL