Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bodyguardul erou, printre cei decedaţi în Olanda

Saturday, 07 November 2015, 16:21 Sursă: REALITATEA.NET

Bodyguard-ul erou de la Colectiv se afla în stare gravă la spitalul SRI din Capitală. În aceasta dimineata a fost transportat in Olanda unde medicii sperau sa gaseasca solutii salvatoare. Florian nu a rezistat însa si a murit inainte ca medicii sa poata face ceva.

El se afla langa usa la momentul izbucnirii incendiului, a putut iesi printre primii dar s-a intors ca multi altii sa ii ajute pe cei ramasi inauntru. Fumul toxic si focul l-au lasat fara puteri dupa ce a ajutat alte doua persoane sa se slaveze. El este inca unul dintre eroii de la Colectiv.

Orfan fiind, prietenii au incercat in zadar in aceste zile sa ii gaseasca alte rude prin intermediul Facebook-ului si al presei. Astfel el nu a fost vizitat de nimeni in spital, prietenilor nefiindu-le permis accesul, nasultv.ro

În urmă cu câteva zile, hoţii au intrat în casa bodyguardului de la Colectiv care acum luptă pentru viaţa sa pe paturile unui spital din Bucureşti.

Aceştia i-ar fi furat bodyguardului mulţime de bunuri. Anunţul a fost făcut de Daniel Buzdugan.

"Ce soartă bodyguardul care se zbate între viaţă şi moarte după incendiul din clubul Colectiv! Hoţii au profitat de faptul că acesta se află între viaţă şi moarte şi au intrat în casa acestuia, să-i fure toate bunurile. Anunţul a fost făcut de o vecină de-a tânărului, precizând că Poliţia a ajuns la faţa locului", a scris Buzdugan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL