Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bilanț zilnic-record al deceselor în Rusia. Totalul a ajuns la 3.249 de victime

Friday, 22 May 2020, 13:50 Sursă: Realitatea.net

Situaţia din cea mai mare ţară din lume ca suprafaţă variază de la o regiune la alta, capitala rusă, Moscova, fiind considerată centrul epidemiei. Daghestan, o republică săracă din Caucaz, traversează "o catastrofă sanitară", care a obligat autorităţile centrale să intervină.

Situaţia pare totuşi să se stabilizeze, noile infectări coborând de mai multe zile sub pragul de 9.000 de cazuri, iar Rusia a înregistrat pentru prima dată o scădere a numărului de bolnavi (-633), miercuri.

În total, numărul persoanelor considerate vindecate a urcat la 99.825, în timp ce numărul bolnavilor a ajuns la 223.374.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-22 17:11:49
Iovan dragos

Buna ziua, Va scriu in legatura cu articolul aparut pe site-ul dumneavoastra legat de "gardianul" care vindea droguri detinutilor de la Penitenciarul Mioveni. Nu cred ca este normala ignoranta de care dati dovada cand ne numiti "gardieni" fara a va informa inainte, mai ales ca asta va este slujba si anume sa verificati stirile si termenii folositi in acestea, inainte de a informa populatia acestei tarii. Conform legii 145/2019 ne numim " politisti de penitenciare" si inainte de aceasta denumire ne numeam "functionari publici cu statut special" nicidecum "gardieni", un termen comunist cum probabil este si angajatul dumneavoastra care a redactat articolul acesta, care prin folosirea acestui termen pare ca a vrut sa jigneasca o categorie sociala. O categorie sociala care munceste intr-un mediu strsant si periculos care nu merita in niciun caz jignirile acestui om si mai ales implementarea in mentalul colectiv a acestei denumiri, din contra consider ca meritam respect. Si cum nici

2020-05-22 17:44:21
Zoltan

Tulai geografie. Capitala Pakistanului este Islamabad nu Karachi.

Alte articole din: ACTUAL