Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băutura care te curăță de toxine și îți topește grăsimile. Uite cât de simplu se prepară!

Tuesday, 20 March 2018, 23:57 Sursă: REALITATEA.NET

În cazul în care ai grăsime abdominală, înseamnă că te lupți cu diabetul, tensiunea sau altă boală de inimă. Un studiu recent al cercetătorilor englezi arată că primul semn care indică diabetul de tip 2 este excesul de grăsime abdominală. Pentru a prepara această miraculosul smoothie ai nevoie de un castravete, o lămâie, o legătură de pătrunjel, o linguriță de ghimbir ras și 1/3 cană cu apă.

În diabet, coaja castraveților stimulează pancreasul să producă insulina și echilibrează glicemia. Castraveții spală rinichii de sărurile depuse, prevenind astfel formarea calculilor.

Castraveții conțin cea mai pură apă, fibre alimentare și un număr foarte mic de calorii, ceea ce îi recomandă ca unul dintre cele mai bune alimente pentru slăbit. Consumul regulat de castraveți cu tot cu coajă ajută la slabit prin eliminarea apei suplimentare din țesuturi.

Toate ingredientele trebuie amestecate în blender, după care bea sucul. Ai grijă să îl bei proaspăt, înainte de culcare. Astfel vei observa cum kilogramele se vor topi.

Conform doctorulzilei.ro, pentru ca această băutură să fie și eficientă, trebuie te plimbi în natură sau să mergi cu bicicleta, cel puțin de două ori pe săptămână.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL