Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu, avertisment pentru Orban: "Pensiile mărite etapizat, altfel am putea ajunge ca grecii"

Sunday, 19 January 2020, 14:07 Sursă: agerpres.ro

Fostul președinte al Românei, Traian Băsescu, a declarat, duminică, la Digi 24, că Executivul Orban ar putea să crească etapizat pensiile românilor în paralel cu o absorbție excepțională a fondurilor europene, întrucât în acest fel nu s-ar produce „un soc în nevoia de împrumuturi”.

„Orice lege poate fi prorogata si orice lege poate fi deasupra realitatilor financiare.  Pot să spun un lucru. Pot fi marite pensile, dar cu consecinte grave. România se poate imprumuta pentru a mari pensiile.

Aplicarea legii pensiilor este exact filmul pe care le-au facut grecii sa intre in criza. Se pare ca nu au invatat nimic din povestea greaca, iar oamenii politiic se  pun deasupra realitatilor economice. Il apreciez pe Orban ca are curaj. Eu as merge insa pe etapizare in paralel cu o absorbție exceptionala a fondurilor euroepen. Este singura cale pentru a compensa aceasta crestere exploziva a pensiilor.  Eu vorbesc de o crestere esalonta pentru a nu produce un soc in nevoia de imprumuturi”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

 

 

 
 


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-19 14:58:59
Agentul Petrov

Era bine sa le fi spus si lui horlando, veorica, dancov si beshedeului ...

2020-01-19 15:29:50
Dumitru dumitru

Scuteste,ne ,de.indrumarile tale de.pensionar special si functio nar cu CV fals.unde.sun t omise lucruri pe.care le,ai facut ce contravin legii,dupa cum scrie in toate ziarele.

2020-01-20 01:47:50
Puscarie

Basescu e senil, el chiar crede ca Orban va mai fi premier. Succesuri!

2020-01-20 01:50:18
Puscarie

Macar sa ajungem noi ca grecii, sa dea Dumnezeu. Ce prostii poate debita mintea unui imbecil! Adica Romania sta mai bine decat Grecia. Ai vazut filme cam multe Petrov!

Alte articole din: ACTUAL