Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, EXPERTIZAT PSIHIATRIC

Tuesday, 27 May 2014, 12:49 Sursă: Mediafax

Potrivit reprezentanților Parchetului Tribunalului Constanța, Adrian Zglobiu va fi expertizat psihiatric, fiind posibil ca medicii să decidă internarea acestuia, pentru investigaţii complexe, astfel încât să se poată stabili dacă are afecţiuni psihice şi dacă a avut discernământ.

"Nu putem ști cât durează. Este posibil, dacă medicii vor să-l interneze, să dureze și câteva săptămâni. Vorbim aici despre o evaluarea psihiatrică, o acțiune complexă, pentru a se stabili dacă are discernământ, dacă este sănătos. Va fi expertizat atât cât consideră specialiștii că este nevoie", au precizat, luni, reprezentanții Parchetului Tribunalului Constanța.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală "Mircea", la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc, sâmbătă, în dana de pasageri a Portului Constanţa.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL