Bărbat găsit decedat. O bucată de beton, dintr-un podeț, a căzut peste el

Thursday, 21 February 2019, 18:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat de 68 de ani, din comuna Bicazu Ardelean, județul Neamț, a fost găsit decedat și cu o bucată de beton dintr-un podeț căzută peste el, scrie realitateadeneamt.net

Conform unor surse, bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, după ce a plecat de la un local din sat. Se deplasa spre casă iar la jumătatea drumului ar fi căzut într-un șanț.

Una dintre supoziții ar fi că, după ce a căzut, bărbatul (se pare că era sub influența alcoolului) ar fi încerat să se ridice, s-ar fi prins de bucata de beton din podeț, iar aceasta a căzut peste el.

Oamenii spun că bucata de beton era ruptă după un accident rutier care a avut loc în zonă în urmă cu mai bine de un an de zile.

Dimineață, în jurul orei 8:00, a fost găsit de niște femei care au anunțat Poliția.

În urma unei sesizări primite, polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe DN 15 C, comuna Bicazu Ardelean.

Momentan, cercetările sunt în desfășurare, urmând a se întocmi un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă (fosta moarte suspectă). – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde, în urma efectuării necropsiei, se va stabili cauza decesului.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL