Bărbat anchetat după ce a mâncat o gâscă si a dat resturile câinelui. Care este motivul

Friday, 17 January 2020, 11:49 Sursă: realitateadebraila.net

Autor: Realitatea.NET

 

Ornitologii au anunțat dispariția mai multor gâte cu gât roșu în ultima lună. Ei monitorizau 10 gâște cu gât roșu în cadrul unui proiect european. Din decembrie până acum, au fost pierdute trei exemplare cu emiţător. 

Emilia a fost găsită joi, 16 ianuarie, în curtea unui sătean din Victoria, judeţul Brăila, după ce au fost identificate resturi din pasărea protejată de lege, care fuseseră date la câine. Lângă bucăţi din ea, emiţătorul şi inele ornitologice aplicate de specialiştii din proiectul „Teren sigur pentru gâştele cu gât roşu”, conform reprezentanţilor SOR într-o postare pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Imagine

Gâsca cu gât roşu, una dintre cele mai ameninţate specii la nivel global, cuibăreşte în zona arctică a Rusiei şi iernează de-a lungul coastelor nordice şi vestice ale Mării Negre, iar în contextul existenţei unor lacune în cunoaşterea locurilor de cuibărit ornitologii au decis monitorizarea a zece exemplare.

Citește cum au găsit pasărea pe realitateadebraila.net!

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 14:54:33
Marius

Ce și-a spus țăranu' nespălat, sa mănânce și gura mea ceva fin, nu doar porc și găină de bătătură! Ce sa știe jivinele astea primitive de la sate, omoară, mănâncă tot ce mișcă, la cât de imbecili sunt.

Alte articole din: MEDIU