Avertisment șoc dinspre Rusia: ”În câteva ore s-ar putea schimba soarta lui Dragnea și a PSD”

Monday, 13 November 2017, 12:22 Sursă: REALITATEA.NET

”În câteva ore s-ar putea schimba soarta lui Dragnea și a PSD”, apreciază una dintre portavocile media ale administrației de la Moscova, în legăturăp cu noul dosar al lui Dragnea de la DNA.

”O eventuală nouă inculpare a lui Liviu Dragnea într-un dosar legat de firma "TelDrum" ar complica situația liderului PSD dar și a partidului — mai ales în contextul bătăliei pe modificările la "Legile Justiției", proiect respins de CSM și de mai multe organizații ale magistraților, dar și asupra căruia ministrul Tudorel Toader a adoptat o strategie de amânare și de pasare a inițiativei către Parlament”, speculează Sputnik.

Sputnik îl citează pe Dragnea care a vorbit la congresul TSD despre ”statul paralel” și despre ”sistemul care manifestă rezistență” la schimbările pe care intenționează să le facă PSD.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcția Națională Anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a anunțat luni DNA.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL