Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autostrada Pitești-Sibiu, supusă consultării populare de CNADNR. Ce traseu alegi?

Friday, 06 November 2015, 16:52 Sursă: REALITATEA.NET

Compania de Autostrăzi publică, sâmbătă, ora 10.00, cinci variante de traseu pentru viitoarea autostrada Piteşti -Sibiu, care completează Coridorul 4 Pan-European, Constanţa – Nădlac.

Toţi cei care doresc să transmită opinii sau propuneri, o pot face pe forum.cnadnr.ro sau pe pagina de facebook a instituţiei, până în 11 decembrie 2015. Patru variante de traseu sunt propuse în Studiul de Fezabilitate revizuit iar cea de-a cincea a fost aprobată încă din 2008.

"De asemenea, în perioada următoare CNADNR SA va anunța calendarul dezbaterilor publice pe care le va organiza pe această temă. Menționăm că rapoartele de progres privind revizuirea Studiul de Fezabilitate al autostrăzii Sibiu - Pitești vor fi publicate, pe site-ul companiei, www.cnadnr.ro, în cadrul secțiunii "Autostrada Sibiu - Pitești" disponibilă pe pagina principală, respectând prevederile legale, astfel încât să fie respectate regulile referitoare la secretul de serviciu", precizează Compania, citată de Economica.net.

Autostrada Piteşti-Sibiu este capul de afiş din Master Plan-ul de Transport al României trimis la Bruxelles. Construcţia este planificată a începe în 2017, costurile estimate sunt de 2 miliarde de euro, din care 85% sunt fonduri europene nerambursabile, are o lungime de 116 kilometri. În 2020, autostrada ar trebui să fie gata.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL