Procurorii au cerut redeschiderea a două dosare ce îl vizează pe Dragnea. Audieri în cazul Teldrum

Thursday, 12 July 2018, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Surse judiciare confirmă faptul că, pe lângă redeschiderea a două dosare mai vechi, închise din lipsă de probe, care îl vizează pe liderul PSD, Liviu Dragnea, procurorii DNA audiază în această perioadă pe bandă rulantă.

La începutul acestei luni, procurorii din cadrul DNA au cerut redeschiderea a două dosare care îl vizează pe Liviu Dragnea, în legătură cu Teldrum. Procurorii au solicitat Înaltei Curți de Casație și Justiție să redeschidă un dosar clasat de DNA în anul 2013.

Acesta s-ar referi la felul în care a fost privatizată compania Teldrum de prietenii din copilărie ai lui Liviu Dragnea. La momentul respectiv, cazul a fost închis din lipsă de probe.

Un alt dosar vechi, pe care procurorii îl doresc acum redeschis este cel privitor la asocierea dintre Teldrum și firma Euroconstruct. 

Miercuri seară, la un post de televiziune, Liviu Dragnea a precizat: ”Încep alte dosare. Fac cerere să redeschidă dosare închise acum patru ani, cinci ani. Habar nu am. Probabil că o să deschidă ceva şi de când eram în liceu, în şcoala generală, în grădiniţă, înainte să mă nasc. Nu-s prost. Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis e ca eu să nu mai exist”.

Sursa: Realitateadeteleorman.net


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ