Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au nevoie de ajutor! Rămaşi pe drumuri, în prag de iarnă, după ce un incendiu le-a mistuit casa

Wednesday, 15 November 2017, 18:16 Sursă: REALITATEA.NET

O nenorocire a lovit crunt o familie din Dărăști – Vlașca (jud. Giurgiu), rămasă peste noapte fără locuință. Un incendiu devastator, provocat de un scurtcircuit, a ars pînă la temelie casa familiei Haliandros. În prag de iarnă, în care se anunță temperaturi extreme de scăzute, familia, compusă din trei membri, Nicu Haliandros (65 ani), zilier în construcții, soția sa Cristina Haliandros (45 ani), casnică și Elena, fiica lor, elevă, a rămas fără un acoperiș deasupra capului. Cei care doresc să aducă puțină căldură în viața acestei familii greu încercate de soartă și să facă o faptă bună acum, în prag de sărbători, pot dona direct în contul bancar al familiei, RO 15RZBR 0000 0600 19749 517, deschis pe numele Haliandros Cristiana la Raiffeisen Bank. Donațiile se pot face și prin intermediul Asociației “Strop de Ajutor”, în contul RO60RZBR 00000600 1428 0817 deschis tot la Raiffeisen Bank.

Asociația “Strop de Ajutor”  este o asociație de  voluntariat 100%, fără costuri de funcționare, care ajută în special copiii aflați în dificultate aflați în centre de plasament, dar și cazuri speciale care necesită un extra “strop” de ajutor, cum e cazul familiei Haliandros.

Faceți o faptă bună, donați pentru a readuce speranța în viața aceastei familii! Donați pentru Cristina, Nicu și Elena Haliandros!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL