Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Asta e România? Un sat din Olt are palmieri şi 6 parcuri, dar nu are apă curentă

Friday, 22 May 2015, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

Primăria nu a avut bani de poduri şi a betonat albia râului de la marginea comunei, pentru ca maşinile să poată trece prin apa puţin adâncă.

În acest context, sătenii și-au ieșit din minți.

De cum intri în comuna Cungrea, îţi iese în cale primul parc, amenajat în mandatul fostului primar. S-au făcut șase, în total, cu 800.000 de lei. Între timp băncile s-au rupt şi peste tot cresc buruienile, iar fostul edil s-a ales cu cu o plângere penală pe numele său.

"Parcurile, dacă mă întrebați pe mine, nu trebuiau făcute parcuri în comuna Cungrea. Noi suntem într-un parc natural. Avem verdeață și oxigen așa de mult de putem să-l exportăm", a spus Gheorghe Stancana, viceprimar Cungrea, citat de digi24.ro.

Fostul edil a achiziționat și patru palmieri din plastic, ca să înfrumuseţeze parcurile. Între timp, doi au ajuns la o firmă, în contul unei datorii, și alți doi la un fost cămin de bătrâni.

„Nu ne plac ăștia aici. Ce facem cu plasticul aici? Ce facem cu ei?”, spune un localnic.

Nici gazonul natural nu i-a placut primarului care a cumpărat unul sintetic pentru terenul de sport. Alţi 700.000 de lei de care s-a ales praful.

În prezent, gardul e distrus, animalele intră şi se plimbă în voie. Marea investiție este însă betonarea albiei unui râu. O soluție aleasă în locul unui pod, mai scump.

Localnicii sunt revoltaţi - toţi banii aceştia, risipiţi, spun ei, puteau fi folosiţi mai bine. „Prioritățile ar fi fost asfaltarea, că sunt unele, între satul nostru și Urluiasca, numai gropi”, spune un localnic.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL