Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Are 23 de ani și câștigă sute de mii de dolari pe an. Iată secretul ei

Wednesday, 06 September 2017, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Business Magazin, Sabrina Philipp a reuşit să pună bazele unei afaceri de consultanţă care o încadrează în descrierea de mai sus.

"În ultimul an de facultate, am început să mă gândesc la feluri în care aş putea câştiga bani în timp ce călătoresc. Primul meu job a fost să postez pe social media pentru 12 dolari pe oră", povesteşte ea. "În prima lună am reuşit să câştig 5.000 de dolari, îndeplinind şi alte sarcini pe lângă job. Am început apoi să semnez contracte cu diferite firme pentru a le asigura prezenţa online. După patru luni, câştigam deja 20.000 de dolari pe lună.", s susținut fata.

Ea spune că o decizie extrem de importantă a fost aceea de a ajuta un "mentor" în afaceri, plătind 3.600 de dolari pentru 6 săptămâni de cursuri. Un alt factor ce a contribuit la succesul ei a fost de a folosi tarife mari, de tip premium, încă de la început.

Sabrina Philipp spune că afacerea ei ve genera peste 1 milion de dolari anul viitor, dar ea încearcă deja să se comporte ca managerul unei companii care a atins acea cifră: "Trebuie să îţi faci propriul tău noroc", crede tânăra antreprenoare.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL