Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aplicație de coșmar! La 10 ani, i s-au cerut poze topless pentru "confirmarea vârstei"

Tuesday, 10 September 2019, 10:41 Sursă: REALITATEA.NET

Cahla McGarry, o fetiță de doar 10 ani, se juca liniștită pe o aplicație, îmbrâcând păpuși. La un moment dat, copila a primit un mesaj pe telefon prin care i se cerea să-și facă o poză în piepul gol și s-o trimită, pentru a se verifica dacă aceasta poate accesa grupul respectiv.

"Acesta este un spațiu virtual sigur pentru copiii sub 14 ani. Trimite o poză în sânii goi pentru a-ți confirma vârsta. Dacă ți-e rușine, poți trimite și una în sutien. În caz contrar, accesarea grupului îți va fi interzisă", se arăta în mesajul primit de fetiță.

În secunda următoare, speriată, Cahla s-a dus la mama ei și i-a arătat mesajul.

"M-am speriat îngrozitor! Simțeam că străinul acela a intrat deja în casa noastră. Persoana care-i cerea să facă acel lucru oribil se dădea drept un angajat al companiei care concepuse aplicația", a spus mama copilei, Nicola.

Ulterior, compania care a creat aplicația a oferit o poziție în care a condamnat orice asociere cu astfel de persoane.

"Securitatea Amino este prioritară pentru noi. Echipa noastră lucrează NON-STOP pentru a elimina orice membru care încalcă standardele comunității. (...) Pentru că nu putem oferi mai multe detalii despre acest caz particular, vă aducem la cunoștință că raportăm astfel de incidente direct către Centrul Național pentru copii dispăruți sau exploatați", a anunțat compania.

A luat telefonul fostei soţii. A văzut ce aplicație a instalat şi a alertat imediat poliția! Inuman!

A luat telefonul fostei soţii. A văzut ce aplicație a instalat şi a alertat imediat poliția! Inuman!

Când a împrumutat telefonul fostei soţii, nici prin gând nu i-a trecut că, de îndată ce-l va deschide, va fi forţat să sune de urgenţă la Poliţie! Femeia ascundea un secret dezgustător! Citește continuarea AICI.

Citește și:

Imagini terifiante, în Argentina! Misterul vițelușului-mutant cu față de OM. Cum arată creatura

Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura

Câțiva fermieri din Argentina au avut un șoc în momentul în care și-au dus vitele la păscut. Acolo, au găsit un vițel care avea un cap ieșit din comun: bietul animal aducea, mai degrabă, cu un pui de om. Cum arăta creatura și e s-a întâmplat cu aceasta, AICI.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL