Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apariţia lui MM Stoica la Realitatea Sportivă i-a produs un regret lui Boloni: "Sper să mă audă"

Tuesday, 17 September 2019, 23:03 Sursă: REALITATEA.NET

"Știu că înaintea derby-ului Craiova - Steaua, M. Stoica a avut o intervenție la TV. Această intervenție a dânsului mi-a dat ideea să mă întorc din nou spre el și să-mi exprim prin această cale regretul pentru cuvântul folosit. Sper ca de data asta să mă audă și să mă înțeleagă", a scris Boloni, într-un mesaj adresat gsp.

Intervenţia TV la care s-a referit Ladislau Boloni a fost prezenţa lui Mihai Stoica în studioul Realitatea TV, la emisiunea moderată de Claudiu Giurgea acum două zile.

Redăm scrisoarea integrală a lui Ladislau Boloni:

"La începutul anului, in ianuarie, GSP a publicat un interviu amplu cu mine. Cu această ocazie, câteva persone amintite în interviu au avut reacții nervoase la cuvintele mele, neobișnuit de curajoase, dar sincere. Aceste reacții nervoase m-au făcut ca imediat să recitesc textul de câteva ori. Eduard Apostol, jurnalistul, foarte corect a folosit cuvintele mele, deci nu am nimic  să-i reproșez. Reacțiile negative nu m-au deranjat. Totuși, imediat am simțit că folosirea unui cuvânt a fost o mare greșeală din partea mea. 

In articol, tangențial, s-a vorbit și despre domnul Mihai Stoica. În legătură cu el am greșit. Am folosit cuvântul «pușcăriaș», și indiferent ce s-a întâmplat în viață, nu aveam dreptul la o asemenea expresie. Un cuvânt rău folosit provoacă pagube mai mari decât o palmă. Acest cuvănt rănește, chiar umilește. Imediat am regretat și regret și acum că m-am folosit de el. 

Am încercat să-mi repar greșeala. L-am căutat de mai multe ori la telefon. Prin SMS și mesaj vocal l-am înștiințat că, de pe telefonul cu număr francez, Bölöni L. dorește să discute cu el. Nimic. Niciun răspuns.  Poate și-a schimbat numărul de telefon. Poate că nu mai dorea să vorbească cu mine. În acest din urmă caz, îl înțeleg pe deplin. 

Știu că înaintea derby-ului Craiova - Steaua, M. Stoica a avut o intervenție la TV. Această intervenție a dânsului mi-a dat ideea să mă întorc din nou spre el și să-mi exprim prin această cale regretul pentru cuvântul folosit. Sper ca de data asta să mă audă și să mă înțeleagă. 

Și viața continuă...”

Ladislau Boloni"


În replică, Mihai Stoica a postat pe Facebook următorul mesaj: "Doar mari campioni pot avea un astfel de discurs. Respect, Bölöni Laszlo!"


.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL