Angajat al Primăriei Brăila confirmat cu COVID-19

Noi decese cauzate de infecție cu coronavirus, în România. Bilanțul oficial a urcat la 1124 de victime
Noi decese cauzate de infecție cu coronavirus, în România. Bilanțul oficial a urcat la 1124 de victime

Primarul municipiului Brăila a anunțat că un angajat al Directiei de Strategii de la Primaria Braila a fost confirmat cu COVID-19. Acesta își desfășura activitatea într-o altă clădire a Primăriei Brăila, informează realitateadebraila.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Generalul (r) D. Dumbravă își negocia influneța (sursă foto: Luju.ro)
Noi dezvăluiri despre generalul Dumbravă. Un om de afaceri dezvăluie un război al serviciilor, în jurul unei importante bănci din
Noi dezvăluiri bombă despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă, unul dinte personajele cheie ale Statului Paralel, alături de generalul Florian Coldea. După ce dezvăluire făcute în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu de către omul de afaceri Cătălin Hideg, apar noi probe că generalul în rezervă a mai fost implicat în acțiuni similare împotriva altor oameni de afaceri români. Aurel Săvulescu a relatat, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, cum a fost abordat de către generalul Dumbravă, încă din 2014, când acesta era încă activ și cum a apelat la ajutorul "altui serviciu profesionist" al statului pentru a-și face dreptate.

Liderul PSD i-a sugerat lui Piedone să rămână primar la S5
Ciolacu s-a spălat pe mâini de Piedone: Am încetat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone
Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a anunțat că s-au încheiat dialogul și ofertele pentru Cristian Popescu Piedone, candidatul PPSUL la Primăria Generală a Capitalei.

Analiza prafului saharian.
Analiza prafului saharian: Date șocante dezvăluite de un stat balcanic
Un comunicat recent emis de Partidul Bosniac (BOSS) și documentele furnizate de Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia dezvăluie date îngrijorătoare despre efectele pe care le-ar avea asupra sănătății particulele de "praf saharian".

Programul magazinelor de Paște 2024
Programul magazinelor de Paște 2024. Când mai putem face cumpărături în preajma sărbătorilor
În preajma sărbătorilor de Paște 2024, majoritatea magazinelor vor reduce programul de lucru pentru a permite angajaților să se bucure de timp liber alături de familie și prieteni. Astfel, clienții sunt încurajați să își facă cumpărăturile necesare înainte de închiderea magazinelor, pentru a se asigura că au tot ce le trebuie pentru sărbători.

Social

Laurent Cantet a murit.
O legendă a cinematografiei mondiale s-a stins din viață. Laurent Cantet a murit la 63 de ani
Lumea cinematografiei a pierdut unul dintre cei mai respectați și talentați regizori ai săi, Laurent Cantet, care a murit la vârsta de 63 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de agentul său, Isabelle de la Patellière, care a declarat că regizorul a decedat la Paris, în urma unei boli. Laurent Cantet, cunoscut pentru abordările sale cinematografice profund umaniste și pentru conștiința socială puternică, a lăsat în urma sa un portofoliu impresionant de lucrări care au influențat profund industria filmului.

"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
 Un instructor de yoga din Capitală, discipol al lui Gregorian Bivolaru, a fost ridicat de mascați. Bărbatul care se dădea drept ”maestru spiritual” este suspectat de viol și trafic de persoane. Ar fi obținut 1,4 milioane lei după ce a forțat mai multe tinere să facă videochat. Bărbatul este cunoscut publicului pentru aparițiile sale în cadrul emisiunilor de horoscop și de „evoluție spirituală”. Nu de puține ori, chiar în discursurile sale, Eugen Mârț vorbea despre energia sexuală.

Campania prevede consumarea unor substanțe la volan
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR – susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”, bazată pe textul Legii 213/2023, numită informal "Legea Anastasia". Campania urmărește să atragă atenția celor care aleg să conducă sub influența alcoolului, drogurilor sau fără permis de conducere auto și au produs accidente rutiere soldate cu decesul victimei că pedeapsa este condamnarea la închisoare cu executare.

La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Foto: Profimedia
La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Pericolele care ne pândesc în magazine - atenționări de la ANPC
Într-o lume în care sănătatea și siguranța alimentară sunt tot mai importante, cumpărarea de pește de calitate devine o preocupare majoră pentru mulți consumatori. Cu toate acestea, pericolele ascunse pot fi întâlnite chiar și în magazinele aparent de încredere. În preajma Sărbătorii Floriilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ne atenționează asupra unor aspecte esențiale de care ar trebui să ținem cont atunci când alegem să cumpărăm pește, pentru a ne proteja sănătatea și a ne asigura că produsele pe care le achiziționăm sunt de cea mai bună calitate.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Descoperire virală pe TikTok: Cea mai frumoasă casă din România, o poveste de la țară
Descoperire virală pe TikTok: Cea mai frumoasă casă din România, o poveste de la țară
Într-o lume unde frumusețea naturală și simplitatea sunt adesea trecute cu vederea, Oana, o tânără tiktokeriță din România, a capturat inimile a sute de mii de urmăritori prin descoperirea unei case de vis în Bistrița. Aceasta nu este doar o locuință, ci un simbol al căldurii și ospitalității românești, transformat într-o adevărată operă de artă de către doi soți dedicați.

Planul de regionalizare al României, adus din nou în discuție de Marcel Ciolacu
Planul de regionalizare al României, adus din nou în discuție de Marcel Ciolacu. Ce spune premierul despre reforma teritorială
În cadrul unei conferințe de presă ținute, joi, la Timișoara, Premierul Marcel Ciolacu a declarat că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ.

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai
Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai. Astrele sunt puse pe șotii. Aproape toate zodiile se vor vedea nevoite să se adapteze în fața schimbării
În săptămâna 29 aprilie - 5 mai, horoscopul aduce cu sine provocări și schimbări pentru toate semnele zodiacale. Este o perioadă în care mulți nativi se vor vedea nevoiți să se adapteze la situații noi și să facă față unor momente de cotitură în viața lor. 

O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor
O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor
O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.



Vezi emisiunile Realitatea Plus