Andreea Berecleanu, prezentatoarea de la Antena 1, înjurată ca la uşa cortului

Monday, 18 March 2019, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a povestit o întâmplare şocantă de la aeroportul Otopeni.

Vedeta TV a mers acolo pentru a-şi aştepta soţul care se întorcea de la un congres. La intrarea în parcarea aeroportului, Andreea Berecleanu n-a putut obţine un jeton de la automat, pentru că se terminaseră. Şoferii din spatele ei nu înţeleseseră de ce femeia blochează coloana, iar bruneta a fost înjurată.

"Am pornit spre aeroport ca să-mi aștept soțul care venea de la un congres. Am vrut să intru în parcare, să iau un jeton. Când am ajuns în dreptul automatului, am stat minute bune până să-mi se afișeze anunțul că s-au terminat jetoanele. Între timp, m-au asurzit claxoanele și înjurăturile. Nimeni, dar absolut nimeni din spatele meu, nu s-a gândit că nu aveam nicio vină. În plus, imediat în spate era un rând întreg de zeci de mașini, în față o barieră. Am ieșit și am explicat că nu e vina mea. O parte din coadă a înțeles, ceilalți, care nu aveau nicio legătură cu șirul acesta, adică așteptau la celălalt automat, care, din fericire, funcționa, înjurau și ei. Tot pe mine. Ca să fie! Câțiva s-au oprit din jigniri doar pentru că m-au recunoscut, alții vedeau doar o siluetă feminină.

A apărut un agent de pază, a mai apărut încă unul, mi-au spus că nu au ce să facă. Le-am spus să transmită cuiva că trebuie alimentat aparatul cu jetoane. Au spus că nu au cui să transmită.

Între timp, s-a făcut puțin loc, adică mașina din spatele meu a dat cu spatele ca să putem ieși din blocaj. Acest blocaj este un exemplu. Dar voi, cei care circulați cu trenuri, cu troleibuze, mergeți în spitale, în școli, așteptați răspunsuri, autorizații, salarii, aveți parte zilnic de umilințe. Dincolo de ce se întâmplă cu această țară, mă îngrijorează atitudinea bărbaților din România! Și o spun eu, mamă de băiat! Mi-am învățat băiatul să salute mereu, să deschidă ușă unei femei, să intre primul în restaurant, să nu jignească NICIODATĂ o femeie, în nicio situație, să iubească oamenii și să-i respecte! Mai am foarte puțină răbdare cu această țara superbă, unde bunicii mei și străbunicii s-au luptat să rămână, să supraviețuiască. Și m-au învățat să fiu mândră că sunt româncă. Dar cu ce preț?”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA