Analize de sânge pe care trebuie să le faci obligatoriu

Thursday, 17 May 2018, 22:19, Sursă: REALITATEA.NET

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Astfel, stările de rău și alte simptome nu trebuie ignorate, mai ales că, în ultima perioadă, tot mai mulți oameni află că sunt bolnavi de afecțiuni grave, în ultimul stadiu. Pentru a preveni problemele de sănătate, este esențial să îți faci anual analize, mai ales pe cele de sânge.

Adaugă părerea ta

Testele de sânge oferă rezultate care ajută medicul să își dea seama de starea generală a sănătății. Ele spun care este starea sângelui, ficatului, plămânilor, precum și a numărului de celule din sânge. Se cunosc valorile trombocitelor, globulelor roșii și a celor albe. Acestea măsoară, de asemenea, numărul total, varietatea și concentrația procentuală.

Dacă vrei să știi cum stai cu sănătatea, atunci este necesar să le faci. De asemenea, problema tiroidei este tot mai prezentă atât la femei, cât și la bărbați. Așadar, dacă observi o schimbare bruscă a greutății, atunci trebuie să mergi imediat să îți faci analize. Poate slăbitul sau creșterea în greutate nu are legătură cu hormonii tiroidieni, însă nu trebuie să ignori astfel de simptome, mai ales dacă te simți și foarte obosită, în ultima perioadă. Acestea sunt teste pe care trebuie să le faci după 20 de ani.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte analize este indicat să faci anual!