Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alimente care te ajută să slăbeşti

Tuesday, 24 November 2015, 10:17 Sursă: REALITATEA.NET

Lintea, de exemplu, este un alt produs care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti. Este foarte săracă în grăsime, are foarte multe proteine şi carbohidraţi fără colesterol. De asemenea, pe lângă faptul că nu are multe calorii, lintea este bogată în fier şi e perfectă pentru cei care sunt în pericol să capete o anemie în timpul unei cure de slăbit.

Pe lista de alimente care ajută să slăbeşti trebuie să incluzi şi varza. Sunt multe diete de slăbit care îţi recomandă un regim cu varză, doar cu varză. Însă trebuie să aveţi mare atenţie, întrucât vă poate slăbi foarte mult organismul. Potrivit nutriţioniştilor, o dietă cu varză (salată sau supă) v-ar putea ajuta să daţi jos chiar şi 5 kilograme într-o săptămână. Însă dacă nu puteţi ţine un astfel de regim, mai bine o mâncaţi ca salată pe lângă celelalte alimente care vă ajută să slăbiţi.

Fulgii de ovăz. Sunt recomandaţi în curele de slăbire. Ovăzul ajută şi la scăderea colesterolului şi diferenţa faţă de alte cereale esenţiale este că are un număr redus de calorii.

Un alt aliment care te ajută să slăbeşti este şi avocado, foarte bogat în grăsimi bune. Este recomandat pentru cei care ţin un regim de slăbit întrucât dă senzaţia de saţietate. Poate fi combinat cu carne slabă şi diverse alte legume şi fructe.

De asemenea, grapefruitul este un alt fruct care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti. Este un fruct ce aduce numeroase beneficii organismului, precum scăderea colesterolului sau a nivelului de zahăr în sânge. Este bogat în vitamina C, vitamina A, B5, acid folic, calciu şi fibre.

Orezul brun este un alt produs care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti. De asemenea, datorită consumului ridicat de fibre poate preveni boli de inimă, boli gastrointestinale sau diabet. Scade colesterolul şi ajută la detoxifierea organismului.

Sursa: Adevărul

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL