Alertă în Portul Constanța! Șase transfugi, evacuați după ce s-au intoxicat cu fum

Monday, 18 November 2019, 06:56 Sursă: Realitatea.NET

Șase transfugi au fost evacuați, duminică noapte, de pe o navă află în Portul Constanța, după ce s-au intoxicat cu fumul, indecentul petrecându-se după ce acești s-au blocat într-o cabină și au aprins o saltea.
Adaugă părerea ta

Potrivit ISU „Dobrogea”, pompierii militari au fost solicitați să intervină, duminică noapte, în ajutorul a șase persoane, aflate pe nava „Nordic Barents”, pavilion Panama, în dana 64 a Portului Constanţa. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B, echipajul SMURD C, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) și o autospecială de stingere. Cele șase persoane erau numai intoxicate cu fum, după ce aprinseseră o saltea dintr-o cabină.

Cei șase transfugi urcaseră clandestin la bordul vasului, în Turcia, dar la sosirea navei în Constanța aceștia nu a fost lăsați să coboare la țărm de autoritățile portuare. Drept urmare, echipajul i-a închis într-una din cabinele navei și, din disperare, unul dintre transfugi a incendiat o saltea.

Starea de sănătate a acestora nu este gravă, dar doi dintre ei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Agenții navei au solicitat autorităților să ia în considerare evacuarea transfugilor, pentru siguranța celor de la bord.

Detalii pe Realitatea de Constanța