Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă de gradul ZERO în Capitală! Patrule de mascați și jandarmi, pe străzi, din cauza clanurilor interlope

Tuesday, 04 August 2020, 20:58 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunţat marţi după-amiază, că pe străzile din Sectoarele 2 și 5 din București vor patrula dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi. Decizia șefului polițiștilor din București vine după ultima răfuială între clanuri, soldată cu moartea unui lider de clan. Azi-noapte a fost ucis liderul clanului Duduianu.

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet într-o declarație de presă în fața Secției 20 de Poliție.

„Împreună, asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Plângeri s-au făcut, nenumărate, de trei luni de zile. Un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a murit, iar altul este la spital pentru îngrijiri medicale”, a asigurat șeful Poliției Capitalei.

„În această dimineaţă, în sectorul 6 a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se află la spital unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Procurorii şi poliţiştii desfăşoară toată gama de activităţi pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi”, a mai spus Berechet.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit în urma unei răfuieli care a avut loc în Sectorul 6, din București. Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 şi s-a produs între mai multe persoane. Liderul clanului Duduianu a murit la spital, fiind grav rănit după ce a fost implicat în scandalul din Sectorul 6 al Capitalei.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL