Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: Cristian Borcea și Victor Becali au votat la POARTA ALBĂ

Sunday, 25 May 2014, 10:33 Sursă: Mediafax

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanța, Carmen Șerbănescu, a declarat că în judeţ sunt 31 de persoane aflate în arest la domiciliu, dintre care trei au solicitat să voteze şi şi-au exercitat acest drept.

De asemenea, au cerut să îşi exercite acest drept 46 din cele 50 de persoane cu drept de vot aflate în arestul Poliției Județene.

Și aproximativ 1.000 de deținuți încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, între care Cristian Borcea și Victor Becali, și-au exercitat dreptul la vot, duminică, la alegerile pentru Parlamentul European.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. "Dintr-un total de 1.295 de persoane private de libertate, cetăţeni români cu drept de vot, aflate în custodia Penitenciarului Poarta Albă, şi-au exprimat intenţia de vot 987 de persoane, dintre care 636 la Penitenciarul Poarta Albă, iar 351 la Secția exterioară Valu lui Traian", a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Gabriel Botezan.

În Penitenciarul Poarta Albă sunt încarcerați Gigi Becali, vărul acestuia, Victor Becali, și Cristian Borcea. Gigi Becali nu are drept de vot, conform sentinței date de magistrații care au judecat dosarul său, dar Victor Becali și Cristian Borcea au acest drept, pe care şi l-au exercitat.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. În penitenciar, procesul electoral s-a desfăşurat în zone special amenajate în incinta locurilor de deţinere, unde reprezentanţii comisiilor electorale locale au instalat urnele mobile.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL