Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Alashkert - FCSB 0-3. Gigi Becali a făcut praf un fotbalist de top: "Îl sun pe taică-su"

Thursday, 25 July 2019, 23:00 Sursă: REALITATEA.NET

Alashkert - FCSB // ”Dacă eşti fotbalist, joci ambele reprize la fel. Dacă nu, hai că ne distrăm, că suntem talentaţi, dar nu avem putere şi nu avem bărbăţie pe teren şi ne distrăm pe teren şi cine ştie ce se întâmplă. Asta nu se acceptă. Nu trebuie să-l remarcăm pe Vlad, trebuie să remarcăm prima repriză slabă. Nu am cum să-i laud, chiar dacă au câştigat cu 3-0, după ce au jucat cum au jucat prima repriză.

Pe Man o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. O să-l sun pe taică-su, mâine, şi o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria de fotbalist. Trebuie să joci fotbal din prima secundă, foarte concentrat, să-ţi faci meseria, dacă vrei să fii fotbalist mare. Dacă vrei să ne distrăm cu echipe de 1.600 de locuri în tribună şi cu Armenia, atunci...

O echipă mare are 2-0 la pauză. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, dar Filip... Nu pot să uit faza aia. Eşti singur, nu te atacă nimeni şi tu dai mingea în corner. Şi era să luăm gol din cornerul ăla. Neapărat trebuie să luăm un fundaş stânga. Neapărat! Credeam în Filip, dar am văzut azi ce fundaş stânga poate să fie. Nu e postul lui, o să-l trecem la fundaşi centrali", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Alashkert - FCSB // FCSB a învins formaţia armeană Alaşkert FC cu scorul de 3-0, pe Stadionul Academiei FFA din Erevan, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase (60), Iulian Cristea (68) şi Florinel Coman (81).

Returul se joacă joi, 1 august, de la ora 21:30.

Câștigătoarea dublei manșe dintre FCSB și Alashkert joacă mai departe cu învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazahstan).


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL