Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Al doilea caz de CORONAVIRUS la Prefectura Constanța! Ce măsuri urgente a luat prefectul

Monday, 20 July 2020, 18:46 Sursă: realitateadeconstanta.net

 

Prima persoana confirmată în Prefectura de Constanța, la începutul lunii iulie, este internată la SCBI Constanța, starea generală fiind una bună.

În același timp, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Ţuţuianu, care s-a autoizolat de vineri, a transmis luni, într-un comunicat de presă că rezultatul testării COVID-19 a ieşit negativ atât pentru el, cât şi pentru ceilalţi angajaţi ai instituţiei care au intrat în contact direct cu salariata confirmată pozitiv pe 17 iulie la CJ Constanța.

Toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate. În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea.

„DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea colegei noastre are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Facem mențiunea că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, din data de 6 iulie,” transmit reprezentanții prefecturii.

Continuarea pe realitateadeconstanta.net.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL