Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ai văzut astfel de nori pe cer? Atenţie maximă! Iată ce pot prevesti

Sunday, 19 November 2017, 09:16 Sursă: REALITATEA.NET

Apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli, ar putea prevesti un cutremur. "Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între Pâmânt şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică", spune generalul Emil Străinu, care a dezvăluit rezultatul celor 30 de ani de cercetare ai său asupra seismelor. 

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur. În orele premergătoare unui cutremur, în zona respectivă, fiinţele vii devin foarte agitate, inclusiv oamenii. Au o stare de nervozitate, de nelinişte, care apare fără motiv.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL