Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri cutremurătoare. Silviu Prigoană face acuzaţii grave

Tuesday, 15 January 2019, 10:53, Sursă: REALITATEA.NET

Adriana Bahmuţeanu. Început de an 2019 furtunos pentru fostul cuplu Adriana Bahmuţeanu - Silviu Prigoană! După o perioadă de acalmie, iată că războiul dintre cei doi se reia cu acuzaţii fără precedent de ambele părţi!

Adaugă părerea ta

Adriana Bahmuţeanu. "Este momentul adevărului în seara asta. Inventează tot felul de lucruri! Eu nu mi-am torturat niciun copil! Sunt imagini, copiii se filmează între ei. În acest moment, de câteva luni, încerc pe toate căile disperată, pentru că din păcate, copiii mei suferă de nişte tulburări de comportament. De trei luni încerc să obţin sprijinul autorităţilor pentru a putea duce aceşti copii la specialişti fără acordul lui. Când m-am întors cel mic îl imobilizase pe cel mare, l-a legat. Spărseseră tot prin casă. Sunt doi băieţi care se mai bat. Cel mic a luat telefonul a început să filmeze. Îl ţineam. (...) Cel mare vrea să sare pe pervazul de la geam că el vrea să moară. Ăla micul zice: mamă, l-am legat ca să nu sară pe geam. Copilul cel mic a devenit apărătorul meu şi al lui frate-su. Ştii ce înseamnă să ai un copil care se dă cu capul de pereţi şi să nu poţi să îl duci la doctor?", a declarat Adriana Bahmuţeanu, potrivit spynews.ro

Adriana Bahmuţeanu. "O mamă îşi leagă copilul de mâini şi de picioare. Se urcă peste el. Nu e conştientă! Copiii sunt în siguranţă în momentul de faţă. Nu am ce să caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali", a spus Silviu Prigoană la XNS.