ADN-ul uman se shimbă. Detaliul absolut halucinant

Thursday, 23 May 2019, 15:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit științei epigenetice, care se ocupă cu studiul modificării genelor în urma contactului cu mediul înconjurător, ne punem schimba atât AND-ul cât și celulele stem prin câmpuri magnetice și stări mentale pozitive și negative.

Potrivit dr. Bruce Lipton, biolog și cercetător în domeniul celulelor stem, determinismul genetic este doar o teorie eronată, întrucât s-a demonstrat prin teste de laborator că AND-ul celulelor stem poate fi modificat folosind frecvențele câmpului magnetic.

Lucru confirmat de un alt specialist, prof. dr. Carlo Ventura, cercetător la Universitatea din Bologna: “Este ca o mașină a timpului. Reprogramezi cumva înapoi cu aceste celule într-o stare incertă, în care orice fel de decizie este oarecum posibilă, chiar și decizia de a deveni virtual orice tip de celulă a organismului. Acesta descoperire are un potențial extraordinar”.

Așadar, ce ne poate schimba ADN-ul? Anumiți factori precum iubirea, dragostea, aprecierea, anxietatea și furia. Cu alte cuvinte, emoțiile pozitive îmbunătățesc sistemul nostru energetic și hrănesc organismul, până la nivelul ADN-ului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL