Această zodie nu va iubi niciodată cu adevărat. NU te apropia de ea!

Thursday, 10 January 2019, 09:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Iubirea este frumoasă, însă unele persoane vor doar să o primească și nu vor putea niciodată să o ofere. Vezi în ce zodie s-au născut acestea.

Iubirea nu este pentru oricine. Trebuie să fii o persoană bună, caldă și dispusă să faci unele sacrificii pentru a o trăi. Toată lumea caută acest sentiment, însă nu toți pot să îl trăiască. Nativii născuți în zodia Capricorn nu vor simți niciodată dragostea adevărată. Nu pentru că sunt răi sau lipsiți de inimă, ci pentru că sunt mult prea raționali pentru a se implica în ceva ce nu pot explica.

Capricornul nu este un om capabil să facă rău, ci mai degrabă este incapabil să facă bine, scrie unica.ro. Este atât de ambițios și de dornic de succes, încât uită că are un suflet care mai trebuie hrănit uneori.

Prietenii săi îi rămân aproape pentru că îl plac cu adevărat, nu pentru că ar face ceva pentru ei. Capricornul te va vedea căzut la pământ și se va gândi cum să termine proiectul la care lucrează de două săptămâni. Nici prin cap nu i-ar trece să te ajute, însă dacă i-ai spune exact de ce ai nevoie, va face orice să te mulțumească.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri