Accident în timpul unei partide de vânătoare. Un tânăr a fost împuşcat

Sunday, 21 May 2017, 10:07, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost împuşcat, duminică dimineaţa, în timp ce participa a o partidă de vânătoare în comuna Chisinida din judeţul Arad, vânătorul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu răni în zona abdomenului.

Adaugă părerea ta

Conform poliţiştilor, incidentul s-a produs duminică dimineaţa în jurul orei 5.55 în cadrul unei partide de vânătoare care era autorizată. În zonă există vânat de mistreţ şi căprioare, iar bărbatul ar fi fost rănit cu o armă de vânătoare.

„Bărbatul de 29 de ani a fost împuşcat accidental în zona abdomenului de către un alt bărbat de 49 de ani, iar partida de vânătoare, care se desfăşura pe un fond privat din comuna Chisindia, era legală”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi conform primelor estimări rănile nu îi pun viaţa în pericol. Acesta va rămâne, însă, sub supravegherea medicilor.