Accident bizar în Braşov: un şofer ar fi lovit intenţionat altă maşină, care a intrat în stâlp

Wednesday, 30 November 2016, 16:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un accident a avut loc miercuri după amiază, în Braşov, în zona Coresi Shopping Resort. Un autovehicul a intrat într-un stâlp, pe sensul de mers spre cartierul Triaj.

Primele informaţii, neconfirmate oficial, susţin că un alt şofer, cu numere de Anglia, a intrat intenţionat în maşina care a intrat în stâlp, apoi a fugit. Pe reţelele de socializare se încearcă găsirea şoferului vinovat.

Astfel, un membru al Grupului Infotrafic Brașov a postat următorul mesaj: „Anunț urgent, vă rog dați share. În giratoriul de la Coresi, un Ford break cu numere de Anglia a intrat intenționat într-o altă mașină pe care a aruncat-o într-un stâlp. Apoi a fugit de la accident înspre cartierul Tractorul, spre strada Ioan Socec. Dați share, poate-l găsim pe nemernic. A intrat în om pentru că n-a ieșit prea repede din giratoriu. Intenția lui a fost clar să-l lovească. Din fericire, șoferul accidentat a scăpat cu răni minore, dar mașina îi este praf”.

Șoferul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, după cum a informat dr. Adriana Palaghiea, scrie mytex.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL