Acțiune de ecologizare a pădurii Băneasa

Wednesday, 30 April 2014, 14:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Elevii Școlii Americane Internaționale din București organizează miercuri, 30 aprilie 2014, o activitate de ecologizare a pădurii Băneasa în scopul susținerii Zilei Pământului.

Acțiunea de ecologizare a pădurii Băneasa este adresată elevilor de gimnaziu și din clasele IX – X ai Școlii Americane. Pe parcursul unei ore, aceștia vor fi împărțiți în grupuri de 4-5 persoane și vor fi supravegheați de un profesor care va coordona activitatea fiecărei echipe.

Evenimentul va fi organizat sub forma unui concurs în cadrul căruia fiecare grup de elevi va trebui să colecteze cât mai multe deșeuri timp de o oră. Echipa care va strânge cei mai mulți saci de gunoi va fi desemnată câștigătoare.

Activitatea de voluntariat reprezintă un manifest de susținere a Zilei Pământului, eveniment mondial ce mobilizează anual milioane de oameni în scopul creării unui mediu sănătos prin ecologizarea comunitățior din întreaga lume.
Școala Americană Internațională din București organizează frecvent astfel de evenimente din dorința de a-i educa pe elevi să devină cetățeni responsabili față de societatea în care trăiesc.Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIU