A mâncat timp de trei săptămâni un amestec de miere, hrean și lămâie. Efectul a fost incredibil

Friday, 28 October 2016, 17:42, Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai sănătoasă cură de slăbire este de departe cea pe bază de hrean, miere şi lămâie. Această cură de slăbire este foarte sănătoasă datorită faptului că te ajută să îţi subţiezi talia foarte repede şi să îşi detoxifiezi întregul organism.


Adaugă părerea ta

Cura de slăbire cu hrean, miere şi lămâie este minunată pentru detoxifiere şi pentru eliminarea grăsimii mai ales din zona abdomenului, având în vedere că această cură este bazată în primul rând pe îmbunătăţirea tranzitului intestinal şi pe stimularea puternică a metabolismului.

Mai mult decât atât, cura de slăbire cu hrean, miere şi lămâie este minunată având în vedere că ingredientele sunt bogate în vitamine, fibre şi nutrienţi benefici organismului.

Pentru a prepara ingredientul principal din cura de slăbire cu hrean, miere şi lămâie, ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi şi miere. Hreanul se curată şi se mărunţeşte bine şi se amestecă la un blender cu lămâile cu coajă cu tot. La final, le adaugă trei linguri mari de miere, se amestecă şi întregul conținut se pune la frigider pentru 24 de ore.

Soluţia descrisă mai sus se consumă de două ori pe zi, după micul dejun şi respectiv după masă de prânz.

 

Alte articole din: SĂNĂTATE