Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A fost implicat într-un accident în Mamaia, dar NU ŞI-A DAT SEAMA. Şoferul s-a predat a doua zi

Monday, 28 July 2014, 14:38 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii de la Rutieră au demarat cercetările, identificând autorul faptei. În data de 26.07.2014, în jurul orelor 12.15, B.C. A. (bărbat, de 28 ani, din Braşov) a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa şi, ajungând în dreptul restaurantului Harlequin, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de R. A. Ş. (bărbat, de 20 ani, din Constanţa), care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care a oprit la marcajul pietonal", au precizat poliţiştii, scrie replicaonline.ro.

În urma coliziunii al doilea autoturism a fost proiectat către înainte, unde a surprins şi accidentat pe G. G. (bărbat, de 77 ani, din Constanţa) şi M. T. (bărbat, de 33 ani, cetăţean turc - care traversa în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat) care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, au precizat poliţiştii.

Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a predat duminică poliţiştilor. Ciprian Balint, din Braşov, venit în vacanţă pe litoral, a declarat că nu şi-a dat seama că din accident maşina lovită de el a ricoşat şi a lovit doi pietoni.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL