A doua parte a verii, plină de amărăciune pentru 3 zodii: infern de durere și tristețe

Friday, 19 July 2019, 10:14, Sursă: REALITATEA.NET

După o primă parte a verii în care am avut parte de un context astrologic destul de liniștit, așteptăm ca sfârșitul anotimpului cald să ne aducă în sfârșit acea dragoste fierbinte la care visam, acele emoții pe care le asociem întotdeauna cu sezonul cald.

Adaugă părerea ta

Nu va fi însă cazul, tind să spună astrele, cel puțin nu pentru 3 dintre noi. Aceste zodii vor avea mai degrabă de suferit și își vor încheia vara strivite de amărăciunea din sufletul lor. Vezi care sunt semnele ce nu au parte decât de suferință spre finalul acestui anotimp!

A doua parte a verii, un infern de durere și tristețe pentru trei zodii

Cele mai importante fenomene astrologice ale celei de-a doua părți a verii 2019 împovărează cu suferință trei zodii. De la dragoste la relații personale, trecând prin starea de sănătate, bani și carieră, acestora le merge rău pe toate planurile.

Leu

Vara 2019 e pentru tine un moment de schimbare, unul în care se pare că viața ți-o va lua pe un cu totul alt curs. Luna Nouă de pe 5 august va îndrepta toate aceste modificări pe plan personal, acolo unde e foarte probabil să pui capăt unei relații îndelungate din cauza faptului că ai o cu totul altă atitudine față de viață. Povestea voastră nu te mai împlinește, poate că aștepți altceva sau nu te mai regăsești, cert este că iubirea a ajuns la capăt.

Citește continuarea AICI.