Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

7 produse wireless de care ai nevoie (P)

Monday, 18 May 2020, 16:37 Sursă: Realitatea.net

Centrala termică inteligentă

Controlul de la distanţă asupra centralei termice, prin intermediul unei aplicaţii instalate pe orice dispozitiv inteligent, înseamnă în acelaşi timp confort, economie şi grijă pentru mediul înconjurător. Programul de funcţionare a instalaţiei de încălzire trebuie să fie sincronizat perfect cu rutina zilnică a tuturor locatarilor, astfel încât să nu consume combustibil atunci când casa este goală, dar nici să nu fie oprită când ai nevoie de un ambient plăcut. Cea mai bună soluţie este investiţia într-o centrală termică inteligentă, cu posibilitate de control al funcţionării prin intermediul aplicaţiei care îţi prezintă în timp real date cu privire la temperatura din casă, eventuale avarii şi periodicitatea verificărilor tehnice periodice.

Verifică de oriunde accesul în clădire

Un interfon de ultimă generaţie reprezintă o măsură de siguranţă pentru tine, familia sau afacerea ta. Acest tip de dispozitive a cunoscut o evoluţie spectaculoasă de la simpla funcţie de sonerie cu posibilitate de dialog audio şi deschidere a uşii. În prezent, un interfon wireless de calitate este simplu de instalat, fără fire întinse prin toată curtea, şi poate avea funcţii video şi de înregistrare, înlocuind astfel cu succes orice sistem de supraveghere. În plus, cu ajutorul unei aplicaţii dedicate, poţi vedea de oriunde te-ai afla cine este la uşa sau la poarta ta şi poţi permite sau refuza accesul celor care îl solicită.

Supraveghere video

Supravegherea de la distanţă este posibilă cu ajutorul unor camere inteligente de calitate. Imagini live în format 4K sau UHD sunt disponibile pe telefonul, laptopul sau tableta ta, oriunde te-ai afla. Un nivel superior de securitate îl constituie conectarea aparaturii la serverele poliţiei sau ale unei firme de supraveghere şi intervenţie.

Următorul nivel al instalaţiilor electrice

Acum câteva zeci de ani era imposibil să-ţi imaginezi funcţionarea unui dispozitiv electric fără fir. În prezent, arhitecţii caselor inteligente încearcă să anuleze total prezenţa cablurilor din spaţiul unde locuieşti. De la prize de orice tip, becuri şi întrerupătoare inteligente poţi trece la încuietori de uşi şi de porţi sau pentru garaj, jaluzele acţionate de la distanţă şi încărcătoare wireless fără fir pentru diverse dispozitive.

Electrocasnice smart

Aparatura electrocasnică nu mai impune prezenţa unui om pentru a funcţiona în bune condiţii. Dacă televizorul şi playerele audio-video sunt o prezenţă constantă în piaţa românească, foarte uşor încep să-şi facă loc aparate inteligente de curăţenie sau bucătărie. Aparatul de cafea programat să pregătească băutura preferată dintr-o comandă acţionată de pe telefon în pat, când te trezeşti, sau în maşină, în drumul de la birou către casă, sau aspiratorul inteligent pe care îl porneşti de la serviciu să cureţe podeaua în timp ce eşti plecat sunt doar două exemple.

Avantajele unei boxe fără fir

Sunetul de calitate duce experienţa muzicii, a filmelor, a jocurilor video sau a apelurilor telefonice la un alt nivel. În casă, afară, la plajă, indiferent de vreme, o boxă wireless poate face diferenţa dintre o petrecere anostă şi una de calitate. Dispozitivul se conectează uşor cu orice tip de telefon sau player wireless sau Bluetooth şi dispune de peste 12 ore de funcţionare.

Pentru discreţie, foloseşte căşti

Dacă nu doreşti să împarţi cu nimeni experienţa muzicii pe care o asculţi sau vrei să păstrezi confidenţialitatea convorbirilor de orice fel, soluţia este achiziţia unui set de căşti wireless. Calitatea este superioară, durata de viaţă măsoară multe ore de funcţionare, iar designul acoperă absolut orice stil de viaţă şi gust.

Rolul dispozitivelor inteligente este de a aduce un plus de confort şi de a-ţi face viaţa mai uşoară. Acasă, la şcoală, în maşină sau la serviciu, conexiunile wireless te ajută să controlezi cu uşurinţă aparatele electronice de ultimă generaţie.

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL