Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

6 pompieri, în carantină după un incendiu la locuința unei persoane aflate în izolare

Friday, 20 March 2020, 23:36 Sursă: Realitatea.net

Un echipaj întreg din cadrul ISU Vaslui, format din șase pompieri, care a intervenit la un incendiu în localitatea Buda, comuna Oșești, a fost băgat în carantină după ce s-a constatat că intervenția a avut loc la domiciliul unei persoane care se afla în izolare la domiciliu.

Direcția de Sănătate Publică Vaslui dispusese măsura izolării până la data de 22 martie, după ce persoana respectivă se întorsese din Ina Bologna, Italia.

Citește continuarea pe realitateadevaslui.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-21 08:14:49
Gheorghiu

Tot ce a facut guvernul romaniei este gresit.in primul rînd fa lege in care toți imprenditori sa nu plateasca taxe.Dai somaj tehnic si la ceilalti ce faci .....care au venit din italia si au domiciliul afară cum ii ajuți. Ii lasi pe stradă..

2020-03-21 09:01:36
Stroe vasilica

DUMNEZEU SA VA AJUTE SA NE AJUTATI!!! NU LASATI NEAM DE SAMANTA Pesedisto aldisto pontisto udemeristi SA VA SABOTEZE DIn interior,!!!! DESTUL CAT RAU VA FAC DIN AFARA PRIN MIJLOCIREA LATRINELOR VOICULESCIENE,GUSISTE,GHITISTE...MAI BINE LIPSA DECAT AJUTORUL LOR OTRAVIT!!! ORICARE PESEDISTO...etc ESTE UN CAL TROIAN CARE NU FACE DECAT SA VA DEMOLEZE SI SA SE CUIBAREASCA EI...MIEREA DE PE DESTE,DIN BORCANUL MAGIC AL MINISTERULUI DEZVOLTARII...MINISTRUL STEFAN ION STIE PERFECT CE TRAIECTORIE AR AVEA BANII DE LA VRANCEA!!!STATI CU PARUL SI DATI LE PESTE DESTELE HOATE....

Alte articole din: ACTUAL