Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 zodii cu care NU trebuie să te pui atunci când sunt nervoase

Tuesday, 20 December 2016, 12:32 Sursă: REALITATEA.NET

Nu este un secret că nu trebuie să te pui cu cineva dacă ştii cum reacţionează la nervi, însă noi te ajutăm să afli de cine să te fereşti.

Taur

Taurii sunt foarte încăpăţânaţi şi nu fac compromisuri, indiferent de situaţie. Atunci când sunt supăraţi, există prea puţine lucruri pe care i le poţi spune ca să se calmeze. Chiar dacă de cele mai multe ori motivele lor sunt serioase şi corecte, ei au nevoie de timp pentru a trece peste. Atunci când sunte nervoşi sau frustraţi, aceştia pot fi extrem de gălăgioşi şi nu au răbdare deloc cu persoanele cu care interacţionează în momentele tensionate.

Leu

Leii sunt foarte dramatici şi dominanţi. Atunci când sunt supăraţi, ei cred cu tărie că au dreptate şi nu vor face niciun pas înapoi în faţa oricărui argument. Se aprind foarte repede şi nu se tem să recurgă la insulte atunci când chiar sunt supăraţi pe cineva. Exagerează de cele mai multe ori cu furia lor şi chiar dacă îşi dau seama de asta, ei nu vor recunoaşte niciodată acest lucru şi vor refuza să îşi ceară scuze.

Citeşte continuarea pe eva.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL