5 lucruri pe care e bine să le faci atunci când plouă

Tuesday, 26 March 2019, 16:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Atunci când plouă și trebuie să ieși din casă, mai ales dacă ai mai mult de mers pe jos, există tot felul de probleme. Iată câteva idei care te vor ajuta să faci față zâmbind unei zile ploioase. 

 

1. Poartă șosete subțiri

Deși ciorapii groși par mai confortabili în zilele cu ploaie, șosetele mai subțiri absorb mai puțină apă, ceea ce înseamnă că se vor usca mai repede.

2. Ia-ți la tine o pereche de ciorapi în plus

Dacă nu ai încălțări impermeabile, cel mai bine este să ai o pereche de șosete în plus la tine, ca să le poți schimba pe cele pe care le porți în cazul în care s-au udat.

3. Aranjează-ți părul cu puțin fixativ

Chiar dacă nu folosești fixativ de obicei, în zilele ploioase este folositor, întrucât adaugă un strat de protecție pe păr, protejându-l de umezeală.

4. Crema de mâini e bună și pentru păr

În cazul în care părul tău s-a electrizat din cauza umezelii, pune-ți puțină cremă de mâini pe  palme și trece-ți mâinile prin păr ca și cum l-ai pieptăna. O cantitate mică de cremă este suficientă pentru aranjarea firelor rebele.

5. Pune-ți telefonul într-un bol cu orez

Orezul absoarbe umezeala rapid și sigur și este mai mult decât util dacă stropii de ploaie au ajuns la telefonul tău.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL