Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 zodii care NU tolerează minciuna. Pot să-ţi citească cele mai ascunse gânduri

Friday, 30 June 2017, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Berbecul nu are timp pentru mincinoşi. El e cât se poate de real pentru toată lumea pe care o întâlneşte, deci nu vede niciun motiv să îi tolereze pe cei care sunt falşi. Spre deosebire de unii oameni, acesta îşi dă seama foarte repede dacă e minţit. Berbecul ştie că dacă minţi, nu eşti o persoană pe care să o accepte lângă el. Tot ce face el este să se agite până ajunge unde îşi doreşte, după care să se poată distra cu oameni cinstiţi la fel ca el.

Gemeni

Nativul din Gemeni încearcă din răsputeri să nu mintă tocmai pentru că ştie cât de urât e sentimentul atunci când eşti minţit. Să nu crezi că el nu o face, ba chiar poate fi un maestru al manipulării, însă cert e că nu vrea deloc să fie el în poziţia cealaltă.

Scorpion

Pentru Scorpion, minciuna este cea mai mare trădare. Acest nativ are abilitatea de a fi întotdeauna cinstit. El va spune exact ceea ce crede, chiar dacă uneori vorbele lui rănesc. De asemenea, îşi dă seama imediat când cineva nu e cinstit şi se supără astfel încât nu ai cum să nu îţi dai seama că i-ai făcut ceva rău, extrem de rău, scrie eva.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL