3 zodii care ratează dragostea adevărată în luna aprilie

Tuesday, 19 March 2019, 09:25, Sursă: REALITATEA.NET

Femeile sunt firi analitice și foarte perfecționiste, motiv pentru care acestea se găsesc adesea în postura de a fi nemulțumite în dragoste. Femeile visează la povești de dragoste ca în basme, cu prinți și fericire eternă, iar în momentul în care descoperă defecte la parteneri, acestea pun punct relației, crezând că nu sunt bărbații potriviți.

Astfel, oricât de mare ar fi compatibilitatea dintre ele și parteneri, 3 native ale zodiacului vor da cu piciorul jumătății lor în luna aprilie. Acest lucru le va aduce regrete profunde, însă nu vor mai găsi cale de întoarcere.

Iată care sunt cele 3 zodii care ratează dragostea vieții lor:

Rac

În ciuda faptului că femeia Rac este o familistă convinsă care își dorește o familie numeroasă și fericită, aceasta aleargă constant după perfecțiune, motiv pentru care nu este capabilă să accepte atât calitățile, cât și defectele partenerului. Prin urmare, în luna aprilie a acestui an, această nativă va alege singurătatea, din cauza temperamentului vulcanic al partenerului. Chiar dacă pe moment această decizie o va face fericită, după o perioadă va regreta enorm și va face tot posibilul să reia povestea de dragoste.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage